Recete rapide

COUSCOUS ȘI DOVLEAC COPT! O REȚETĂ IREZISTIBILĂ!

Rețetă: Couscous-ul și Dovleac by Street Soup – perfect pentru un prânz sau cină sănătoasă. Cum îl gătești?

Couscous-ul este unul dintre cele mai sănătoase produse pe bază de cereale. Sub formă de granule sferice din făină de grâu dur, acesta conține multe vitamine, minerale si fibre. Grânele de couscus se combină perfect cu aroma și gustul de dovleac. Mai jos, am scris pașii realizării rețetei de couscus cu dovleac copt:

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  1. 200 g de couscus
  2. 400 g de dovleac
  3. 2 lingurițe de ulei
  4. Sare și piper
  5. 2 Cepe

Mod de preparare:

  1. Bucațile de dovleac se spală și se taie cubulețe mici, la fel și ceapa.
  2. Couscous-ul se pune într-un vas, se toarnă deasupra apa caldă până la nivelul couscus-ului, se acoperă și se lasă 10 minute. Îl găsești aici – Terciul de couscous cu legume Street Kasha
  3. Se taie o ceapă și dovleacul cubulețe.
  4. Într-o tavă se adaugă cubulețele de ceapă, dovlecei și couscus-ul. Se toarnă 2 lingurițe de ulei și se condimentează cu sare si piper. Se recomandă să nu punem multă sare deoarece, branza feta este deja sărată.
  5. Se dă în cuptor la temperatura de 180 de grade pentru 30 de minute. După ce se scoate din cuptor, peste mâncare se presoară cu brânză feta, de asemenea se poate pune deasupra patrunjel proaspăt.

Este foarte ușor de pregătit și se servește la cină alături de cei dragi. Poftă bună!

Din cauza orarului stresant și vieții cotidiene obositoare uiți să iei cele 3 mese ale zilei? Atunci Terciul de couscous cu legume Street Kasha este o alegere superbă de un prânz delicios. Conține doar ingrediente naturale bogate în fibre, proteine și vitamine.

Vezi și alte rețete pe blogul nostru www.streetsoup.ro/blog/
Fii aproape