SCHIMB ȘI RETUR

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.Astfel, consumatorul are dreptul să notifice înscris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin serviciul de curierat.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.Aceasta clauză se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Condiții de returnare:

Orice produs cumpărat de pe site-ul www.foodbar.ro, poate fi returnat în termen de 10 zile de la data recepției.În cazul în care produsele achiziționate nu corespund așteptărilor dumneavoastră, vă vom restitui contravaloarea acestora. Toate produsele oferite de www.foodbar.ro beneficiază de garanție și sunt livrate în ambalajele originale.
Termenul în care puteți solicita returnarea produsului este de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia. Condiția pentru care un produs să se poată returna, este integritatea ambalajului (excepție făcând sigiliul pachetului) și a produsului livrat.

Contravaloarea produselor va fi restituită integral, fără însa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzacții bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, însa în cele mai multe cazuri, această tranzactie se poate reduce la doar câteva zile. În cazul achitării produselor prin intermediul cardului bancar, direct pe site-ul nostru, veți primi o notificare prin e-mail, imediat ce contravaloarea produselor a fost returnată.

Costurile de returnare intra în sarcina clientului, produsul trebuind a fi predat la sediul nostru din IAȘI, strada Vasile Lupu, nr. 88, bloc Z, scara A, etaj Parter, ap. 2.

Pentru ca returnarea să fie completă, este absolut necesară înapoierea produsului impreună cu factura fiscală. Pierderea documentelor va atrage intârzieri privind restituirea contravalorii produselor, până la finalizarea situației.

Procedura de returnare a produselor este supusă unor termeni si condiții minime. În funcție de constatările realizate referitor la starea produsului și a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), www.foodbar.ro își rezervă dreptul de a reține din valoarea produselor comandate o taxă de utilizare și/sau o taxă de procesare administrativă.

 Scopul nostru este confort si satisfacție maximă la comandă și livrare. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de produsul cumpărat (din orice motiv), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: office@foodbar.ro. Promitem să facem totul pentru a vă indeplini cerințele!