PLATĂ ȘI LIVRARE

Plata se poate face:  Plata cu numerar la livrare = Ramburs prin curier rapid pentru persoane fizice și juridice.Plata comenzii se face cu numerar, în momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite chitanta aferentă încasării.Plata online cu card bancar . Se face prin intermediul sistemului de plată online FONDY.La plasarea comenzii și selectarea metodei de plată, dînd click pe butonul “comandă” primiți formularul, unde introduceți datele cardului și confirmați plataPlata prin transfer bancar/plata cu OP, pentru persoane fizice și juridice.

Datele necesare efectuării plății sunt: 

Beneficiar: SEBO LUX CONSTRUCT SRL
Cod Fiscal: RO 41103224
Adresa: mun.Iasi, str. Vasile Lupu, nr. 88, Bl Z, sc.A, parter, Ap.2Nr. în registrul comerțului: J22/1797/2019.Cont IBAN: RO56RNCB0175164122040001 (RON).Banca: BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ (BCR).

Prin OP (ordin de plată) se face în baza facturii/proformei emisă de www.foodbar.ro, în momentul efectuării comenzii, fără nici un cost asociat transferului de bani, în afara celui perceput de banca plătitorului. Factura/Proforma poate fi găsită în e-mail-ul de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății și transmiterea dovezii de plată la adresa de e-mail comenzi@foodbar.ro urgentează livrarea.

Livrarea produselor:

- Comenzile se expediază în maxim 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice.
- Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiază de livrare gratuită.
- ! Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 lei este 19 lei.
Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (DPDFan Courier sau Sameday) Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de predare a comenzii către serviciul de curierat este de maxim 48 de ore  de la data plasării comenzii, cu condiția ca aceasta să se confirme până în orele 12:00.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, și se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livrează la adresa indicată.

*Doar dacă drumul până la dvs acasă nu permite accesul cu mașina va trebui sa mergeti să le ridicați de la cea mai apropiată unitate a curierului.
Plata produselor comandate se poate efectua exclusiv în avans sau cel târziu la livrarea produselor. SEBO LUX CONSTRUCT SRL își rezervă dreptul că, în cazul în care client, produselor solicită acest lucru, se va face plata în avans parțial a valorii produselor. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata, în baza unei facturi/proforma; dovada plății se transmite către SEBO LUX CONSTRUCT SRL la adresa de e-mail comenzi@foodbar.ro.
Aceste comenzi vor începe a fi procesate numai după încasarea avansului. În cazul în care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului. Dacă suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența în momentul primirii comenzii. Pentru această ultima situație, ca și pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. În situația în care se plătește un avans iar produsele nu se mai ridică de către dvs. din motive ce nu țin de SEBO LUX CONSTRUCT SRL, avansul nu va mai fi restituit.