Recete rapide

PIUREURI INSTANTE

PIURE DE MAZĂRE 400G

Piure uscat de mazăre este un piure natural instant. Acesta este micul dejun, prânzul sau cina ta sănătoasă, rapidă și completă.

1 pungă (400 g) = 8 porții de piure pregătit.
Non-GMO. Fără sare.  21% Proteină. Vegan. 306 ckal.  100% mazăre.
Ingrediente: mazăre uscată 100%.
Termen de valabilitate: 12 luni.

Mod de preparare:  Toarnă 50g de piure în farfurie împreună cu apă fierbinte. Amestecă bine și lasă pe 1 minut. La dorință adaugă condimente după gust. Piureul este gata. Poftă bună.

Piureul de mazăre este un produs nou, natural, instant,nu necesită fiert, sățios și bogat în proteine . Potrivit pentru cei ce nu dispun de timp dar doresc să mănânce sănătos, vegani sau vegetarieni , slăbesc sau țin post.

PIURE DE LINTE. 250G

Piure uscat de linte este un piure natural instant. Acesta este micul dejun, prânzul sau cina ta sănătoasă, completă și rapidă.

1 pungă (250 g) = 5 porții de piureu pregătit.
Non-GMO.  24% Proteină. Vegan. 374 ckal.  100% linte.
Ingrediente: linte uscată 100%.
Termen de valabilitate: 12 luni.
Poate conține urme de gluten.

Mod de preparare:  Toarnă 50g de piure în farfurie împreună cuapă fierbinte. Amestecă bine și lasă pe 1 minut. La dorință adaugă condimente după gust. Piureul este gata. Poftă bună.

Piureul de linte este un produs nou, natural, instant,nu necesită fiert, sățios și bogat în proteine. Potrivit pentru cei ce nu dispun de timp dar doresc să mănânce sănătos, vegani sau vegetarieni , slăbeșc sau țin post.

PIURE DE NĂUT. 250G

Piure uscat de năut este un piureu natural instant. Acesta este micul dejun, prânzul sau cina ta sănătoasă, completă și rapidă.

1 pungă (250 g) = 5 porții de piureu pregătit.
Non-GMO.  21% Proteină. Vegan. 364 ckal.  100% năut.
Ingrediente: mazăre uscată 100%.
Termen de valabilitate: 12 luni.
Poate conține urme de gluten.

Mod de preparare:  Toarnă 50g de piure în farfurie împreună cu apă fierbinte. Amestecă bine și lasă pe 1 minut. La dorință adaugă condimente după gust. Piureul este gata. Poftă bună.

Piureul de năut este un produs nou, natural, instant, nu necesită fiert, sățios și bogat in proteine. Potrivit pentru cei ce nu dispun de timp dar doresc să mănânce sănătos, vegani sau vegetarieni, slăbesc sau țin post.